Geth - Piece, maszyny i urządzenia piekarnicze.

Oferta

Wybierz kategorie

MIWE thermo static

Ogrzewany olejem piec wózkowy termo static przeznaczony jest do wypieku produktów od ciężkiego chleba żytniego po bułki pszenne (luźno zasadzane, w formach lub na blasze). Jest to piec, który łączy w sobie najbardziej pożądane cechy:
- wygodę załadunku pieca obrotowego i  - spokojną atmosferę pieczenia pieca wsadowego.

Zobacz produkt

MIWE thermo static

miwe-thermo-static2.jpg

MIWE roll-in e+

  • sterowanie cyfrowe MIWE FP10 lub sterowanie komputerowe MIWE TC
  • podwójnie przeszklone drzwi

Rodzaj ogrzewania:

  • olejowe, gazowe, elektryczne
Zobacz produkt

MIWE roll-in e+

roll-in1.jpg

MIWE ideal

  • sterowanie cyfrowe MIWE FP10 lub sterowanie komputerowe MIWE TC
  • kontrolka statusu
Zobacz produkt

MIWE ideal

miwe_athlet.jpg

Miwe electro

Profesjonalny elektryczny piec półkowy przeznaczony zarówno do wypieku delikatnych produktów cukierniczych, jak również ciężkich chlebów.

Zobacz produkt

Miwe electro

MIWE electro.jpg

MIWE thermo express

Starannie dopracowana konstrukcja pieców półkowych w piecach MIWE thermo-express połączona została z techniką grzewczą termo-olejową, która oferuje łagodną atmosferę pieczenia, jak w piecach wsadowych.

Zobacz produkt

MIWE thermo express

miweideal2.jpg