Geth - Piece, maszyny i urządzenia piekarnicze.

Oferta

Wybierz kategorie

MIWE cube

MIWE cube: FreshFoodSystem to elastyczny system, który dzięki łatwej możliwości integrowania nowych modułów pozwala na perfekcyjnie dostosowanie odpieku na oczach klientów do najnowszych trendów w żywieniu.

Zobacz produkt

MIWE cube

miwe-cube4.jpg

System załadowczy MIWE athlet

Automatyczny system załadowczy wspierający za- i wyładunek pieców wsadowych MIWE ideal. System MIWE athlet występuje w 3 wersjach:
L, XL, XXL stosownie do mocy przerobowej i żądanego stopnia automatyzacji.

Zobacz produkt

System załadowczy MIWE athlet

athlet_XXL.jpg

MIWE - komory szokowego mrożenia

Wysoka technika, wiedza i umiejętne rozpoznanie zależności miedzy chłodzeniem, garowaniem i pieczeniem są warunkiem do uzyskania sukcesu produkcji pieczywa. Dlatego polecamy kilka wersji szokowego mrożenia marki MIWE (droższe i tańsze), w zależności od potrzeb i stosowanych technologii.

Zobacz produkt

MIWE - komory szokowego mrożenia

komory-szokowego-mrozenia1.jpg

MIWE backcombi

Piec elektryczny będący kombinacją dwóch systemów piecowych: pieca konwekcyjnego MIWE aero e+ lub MIWE econo oraz pieca półkowego MIWE condo. Takie połączenie gwarantuje najwyższą elastyczność i szerokie możliwości wypiekowe na niewielkiej powierzchni.

Zobacz produkt

MIWE backcombi

miwe-backcombi1.jpg

MIWE thermo static

Ogrzewany olejem piec wózkowy termo static przeznaczony jest do wypieku produktów od ciężkiego chleba żytniego po bułki pszenne (luźno zasadzane, w formach lub na blasze). Jest to piec, który łączy w sobie najbardziej pożądane cechy:
- wygodę załadunku pieca obrotowego i  - spokojną atmosferę pieczenia pieca wsadowego.

Zobacz produkt

MIWE thermo static

miwe-thermo-static2.jpg

MIWE econo

- sterowanie analogowe MIWE AS lub komfortowe sterownie cyfrowe MIWE FP12
- podwójnie przeszklone drzwi
- zaokrąglone krawędzie komory wypiekowej
- łatwo wyjmowane uchwyty na blachy

Rodzaje ogrzewania:
- elektryczne

Zobacz produkt

MIWE econo

miwe-econo1.jpg

MIWE aero

Uniwersalny piec konwekcyjny. Sugerowany do wszystkich filii sklepowych, w których oferowana jest jakość pieczywa premium. Wysoka sprawność systemu zaparowania, ładny połysk, optymalne nacięcie, perfekcyjny koloryt, również w odpieku pieczywa mrożonego.

Zobacz produkt

MIWE aero

miwe-aero2.jpg

MIWE gusto

Ogrzewany elektrycznie piec konwekcyjny zapewniający doskonałe wyniki pieczenia przy najmniejszej powierzchni. Działa na każdym gniazdku sieciowym - po prostu podłącz go i zacznij. Idealny do małych wypieków i różnych przekąsek. Do trzech blach do pieczenia 44,5 x 35 cm. Dostępny również jako MIWE gusto:snack zapewniający jeszcze więcej możliwości ze specjalną funkcją przekąsek.

Zobacz produkt

MIWE gusto

miwe-gusto1.jpg