Geth - Piece, maszyny i urządzenia piekarnicze.

Aktualności

Jubileuszowa gala Piekarni Cukierni ROBSON

Łochów, 10 listopada 2024 – wieczór w którym nie zabrakło wzruszeń, pięknych wspomnień i świętowania okrągłego jubileuszu. 

 

Zobacz artykuł

Jubileuszowa gala Piekarni Cukierni ROBSON

Jubileuszowa gala Piekarni Cukierni ROBSON

Rewolucja w dzieleniu ciasta bez oleju - z dzielarką ARTEZEN!

Po kilku latach obecności na rynku dzielarek, nadszedł czas, aby podzielić się z Państwem wrażeniami z doświadczeń, które zdobyliśmy z ARTEZEN Calybra, oraz z opiniami naszych klientów.

Zobacz artykuł

Rewolucja w dzieleniu ciasta bez oleju - z dzielarką ARTEZEN!

Rewolucja w dzieleniu ciasta bez oleju - z dzielarką ARTEZEN!

Nowe możliości w piekarnictwie! Technologia MIWE smartfresh

Na temat cech charakterystycznych i zalet technologii MIWE, procesu jej implementacji, reakcji pracowników i klientów rozmawiamy 
z użytkownikiem smartfresh Wiesławem Drabikiem, managerem piekarni Bretzel Bakery.

Nowe możliości w piekarnictwie! Technologia MIWE smartfresh

Nowe możliości w piekarnictwie! Technologia MIWE smartfresh

Ekologia w piekarni. Moda czy konieczność?

Właściciele piekarni coraz częściej dostrzegają potrzebę zmian inwestycyjnych z uwzględnieniem aspektu proekologicznego.

Zobacz artykuł

Ekologia w piekarni. Moda czy konieczność?

Ekologia w piekarni. Moda czy konieczność?

Przedstawiamy firmę FERNETO

Firma GETH, wychodząc naprzeciw potrzebom rynku, włączyła do swojej oferty urządzenia piekarnicze i cukiernicze z zakresu miesienia, ubijania, wałkowania i formowania marki FERNETO. 

Zobacz artykuł

Przedstawiamy firmę FERNETO

Przedstawiamy firmę FERNETO

Tłusty czwartek ze smażalnikiem JUFEBA

Eksperci spodziewają się, że Polacy zjedzą w tłusty czwartek 100 mln pączków.

Zobacz artykuł

Tłusty czwartek ze smażalnikiem JUFEBA

Tłusty czwartek ze smażalnikiem  JUFEBA

Koncepcje odpieku są różne

Mimo tego, jak bardzo różnorodne mogą być koncepcje punktów z odpiekiem, jedno pozostanie za wsze tematem wspólnym – właściwy piec. 

Zobacz artykuł

Koncepcje odpieku są różne

Koncepcje odpieku są różne

Wszechstronne, energooszczędne, nowoczesne - piece MIWE condo e+

Od 50 lat stanowią wyposażenie najlepszych piekarni, cukierni i lokali gastronomicznych na świecie. 

Zobacz artykuł

Wszechstronne, energooszczędne, nowoczesne - piece MIWE condo e+

Wszechstronne, energooszczędne, nowoczesne - piece MIWE condo e+