Blog - artykuły prasowe
Aktualności
Lista artykułów
Jubileuszowa gala Piekarni Cukierni ROBSON
Łochów, 10 listopada 2024 – wieczór w którym nie zabrakło wzruszeń, pięknych wspomnień i świętowania okrągłego jubileuszu.
Zobacz artykuł
Rewolucja w dzieleniu ciasta bez oleju - z dzielarką ARTEZEN!
Po kilku latach obecności na rynku dzielarek, nadszedł czas, aby podzielić się z Państwem wrażeniami z doświadczeń, które zdobyliśmy z ARTEZEN Calybra, oraz z opiniami naszych klientów.
Zobacz artykułNowe możliości w piekarnictwie! Technologia MIWE smartfresh
Na temat cech charakterystycznych i zalet technologii MIWE, procesu jej implementacji, reakcji pracowników i klientów rozmawiamy
z użytkownikiem smartfresh Wiesławem Drabikiem, managerem piekarni Bretzel Bakery.
Ekologia w piekarni. Moda czy konieczność?
Właściciele piekarni coraz częściej dostrzegają potrzebę zmian inwestycyjnych z uwzględnieniem aspektu proekologicznego.
Zobacz artykułPrzedstawiamy firmę FERNETO
Firma GETH, wychodząc naprzeciw potrzebom rynku, włączyła do swojej oferty urządzenia piekarnicze i cukiernicze z zakresu miesienia, ubijania, wałkowania i formowania marki FERNETO.
Zobacz artykułTłusty czwartek ze smażalnikiem JUFEBA
Eksperci spodziewają się, że Polacy zjedzą w tłusty czwartek 100 mln pączków.
Zobacz artykułKoncepcje odpieku są różne
Mimo tego, jak bardzo różnorodne mogą być koncepcje punktów z odpiekiem, jedno pozostanie za wsze tematem wspólnym – właściwy piec.
Zobacz artykułWszechstronne, energooszczędne, nowoczesne - piece MIWE condo e+
Od 50 lat stanowią wyposażenie najlepszych piekarni, cukierni i lokali gastronomicznych na świecie.
Zobacz artykuł