Blog - artykuły prasowe
Aktualności
Lista artykułów
Twoja tartaletka w zautomatyzowanej produkcji
Kolorowe tartaletki z masą budyniową i żelowanymi owocami to niekwestionowany numer jeden cukierni.
Zobacz artykułTwoja tartaletka w zautomatyzowanej produkcji
ARTEZEN liderem roku 2024 na rynku dzielarek w Polsce!
Zobacz artykułARTEZEN liderem roku 2024 na rynku dzielarek w Polsce!
Jubileuszowa gala Piekarni Cukierni ROBSON
Łochów, 10 listopada 2024 – wieczór w którym nie zabrakło wzruszeń, pięknych wspomnień i świętowania okrągłego jubileuszu.
Zobacz artykuł
Jubileuszowa gala Piekarni Cukierni ROBSON
Rewolucja w dzieleniu ciasta bez oleju - z dzielarką ARTEZEN!
Po kilku latach obecności na rynku dzielarek, nadszedł czas, aby podzielić się z Państwem wrażeniami z doświadczeń, które zdobyliśmy z ARTEZEN Calybra, oraz z opiniami naszych klientów.
Zobacz artykułRewolucja w dzieleniu ciasta bez oleju - z dzielarką ARTEZEN!
Nowe możliości w piekarnictwie! Technologia MIWE smartfresh
Na temat cech charakterystycznych i zalet technologii MIWE, procesu jej implementacji, reakcji pracowników i klientów rozmawiamy
z użytkownikiem smartfresh Wiesławem Drabikiem, managerem piekarni Bretzel Bakery.
Nowe możliości w piekarnictwie! Technologia MIWE smartfresh
Ekologia w piekarni. Moda czy konieczność?
Właściciele piekarni coraz częściej dostrzegają potrzebę zmian inwestycyjnych z uwzględnieniem aspektu proekologicznego.
Zobacz artykułEkologia w piekarni. Moda czy konieczność?
Przedstawiamy firmę FERNETO
Firma GETH, wychodząc naprzeciw potrzebom rynku, włączyła do swojej oferty urządzenia piekarnicze i cukiernicze z zakresu miesienia, ubijania, wałkowania i formowania marki FERNETO.
Zobacz artykułPrzedstawiamy firmę FERNETO
Tłusty czwartek ze smażalnikiem JUFEBA
Eksperci spodziewają się, że Polacy zjedzą w tłusty czwartek 100 mln pączków.
Zobacz artykuł