Geth - Piece, maszyny i urządzenia piekarnicze.

Oferta

Wybierz kategorie

MIWE thermo express

Starannie dopracowana konstrukcja pieców półkowych w piecach MIWE thermo-express połączona została z techniką grzewczą termo-olejową, która oferuje łagodną atmosferę pieczenia, jak w piecach wsadowych.

Zobacz produkt

MIWE thermo express

miweideal2.jpg

MIWE roll-in e+

  • sterowanie cyfrowe MIWE FP10 lub sterowanie komputerowe MIWE TC
  • podwójnie przeszklone drzwi

Rodzaj ogrzewania:

  • olejowe, gazowe, elektryczne
Zobacz produkt

MIWE roll-in e+

roll-in1.jpg

MIWE ideal

  • sterowanie cyfrowe MIWE FP10 lub sterowanie komputerowe MIWE TC
  • kontrolka statusu
Zobacz produkt

MIWE ideal

miweideal2.jpg

MIWE condo

  • piec cukierniczy, piekarniczy i gastronomiczny
  • wszechstronne zastosowanie dzięki spokojnej atmosferze pieczenia, najbliższy piecowi wsadowemu pod względem wysokiej jakości pieczenia
Zobacz produkt

MIWE condo

MIWE-condo-1.png

MIWE econo

- sterowanie analogowe MIWE AS lub komfortowe sterownie cyfrowe MIWE FP12
- podwójnie przeszklone drzwi
- zaokrąglone krawędzie komory wypiekowej
- łatwo wyjmowane uchwyty na blachy

Rodzaje ogrzewania:
- elektryczne

Zobacz produkt

MIWE econo

miwe-econo1.jpg

MIWE aero

Uniwersalny piec konwekcyjny. Sugerowany do wszystkich filii sklepowych, w których oferowana jest jakość pieczywa premium. Wysoka sprawność systemu zaparowania, ładny połysk, optymalne nacięcie, perfekcyjny koloryt, również w odpieku pieczywa mrożonego.

Zobacz produkt

MIWE aero

miwe-aero5.jpg

MIWE gusto

Ogrzewany elektrycznie piec konwekcyjny zapewniający doskonałe wyniki pieczenia przy najmniejszej powierzchni. Działa na każdym gniazdku sieciowym - po prostu podłącz go i zacznij. Idealny do małych wypieków i różnych przekąsek. Do trzech blach do pieczenia 44,5 x 35 cm. Dostępny również jako MIWE gusto:snack zapewniający jeszcze więcej możliwości ze specjalną funkcją przekąsek.

Zobacz produkt

MIWE gusto

gusto_2.jpg

MIWE thermo static

Ogrzewany olejem piec wózkowy termo static przeznaczony jest do wypieku produktów od ciężkiego chleba żytniego po bułki pszenne (luźno zasadzane, w formach lub na blasze). Jest to piec, który łączy w sobie najbardziej pożądane cechy:
- wygodę załadunku pieca obrotowego i  - spokojną atmosferę pieczenia pieca wsadowego.

Zobacz produkt

MIWE thermo static

miwe-thermo-static1.jpg