Szczegóły dotyczące produktu
Systemy fermentacji chlebowej Diosna / Isernhager
Powrót do listy produktówKorzyści:
- Mniej pracy: trwałość kwasu aż do jednego tygodnia tylko przy jednorazowym przygotowaniu. To oszczędza wiele czasu.
- Parametry gotowego kwasu: wartość pH, kwasowość, temperatura, pozostają na stałym poziomie od pierwszego do ostatniego dnia. Zapewnia to powtarzalność wypieków i tym samym zadowolonych klientów. Wasi Klienci kupują Wasz chleb, ponieważ się przyzwyczaili.
- Niższe koszty energii dzięki rezygnacji z chłodzenia i ogrzewania urządzenia.
- Oszczędność mąki: do 50% mąki na porcję możecie zastąpić chlebem.
- Łatwość: mieszalnik i nóż mechaniczny ułatwiają Waszą pracę. Rozdrabniane są całe bochenki chleba.
- Zaufanie klientów: tradycja, smak wiążą Klienta z Waszą piekarnią, budują zaufanie.
- Oszczędność miejsca: system rurociągów i wydajne pompy pozwalają na ustawienie urządzeń w pomieszczeniach pomocniczych. Zaczyn pompowany jest bezpośrednio do punktu odbioru.
- Korzystna kombinacja: dzięki zestawieniu dwóch lub więcej urządzeń możecie produkować dowolną ilość kwasu.
- Wygoda i higiena: wszystkie urządzenia IsernHäger odpowiadają wymaganiom sanitarnym. Są łatwe do utrzymania w czystości.
- Najwyższa technika: urządzenia IsernHäger mogą być zintegrowane z różnymi systemami dozującymi. Technika regulacji (sterowania) odpowiada nowym czasom.