Systemy fermentacji chlebowej Diosna / Isernhager Piece, maszyny
i urządzenia piekarnicze

Systemy fermentacji chlebowej Diosna / Isernhager

Powrót do listy produktów

Korzyści:

  • Mniej pracy: trwałość kwasu aż do jednego tygodnia tylko przy jednorazowym przygotowaniu. To oszczędza wiele czasu.
  • Parametry gotowego kwasu: wartość pH, kwasowość, temperatura, pozostają na stałym poziomie od pierwszego do ostatniego dnia. Zapewnia to powtarzalność wypieków i tym samym zadowolonych klientów. Wasi Klienci kupują Wasz chleb, ponieważ się przyzwyczaili.
  • Niższe koszty energii dzięki rezygnacji z chłodzenia i ogrzewania urządzenia.
  • Oszczędność mąki: do 50% mąki na porcję możecie zastąpić chlebem.
  • Łatwość: mieszalnik i nóż mechaniczny ułatwiają Waszą pracę. Rozdrabniane są całe bochenki chleba.
  • Zaufanie klientów: tradycja, smak wiążą Klienta z Waszą piekarnią, budują zaufanie.
  • Oszczędność miejsca: system rurociągów i wydajne pompy pozwalają na ustawienie urządzeń w pomieszczeniach pomocniczych. Zaczyn pompowany jest bezpośrednio do punktu odbioru.
  • Korzystna kombinacja: dzięki zestawieniu dwóch lub więcej urządzeń możecie produkować dowolną ilość kwasu.
  • Wygoda i higiena: wszystkie urządzenia IsernHäger odpowiadają wymaganiom sanitarnym. Są łatwe do utrzymania w czystości.
  • Najwyższa technika: urządzenia IsernHäger mogą być zintegrowane z różnymi systemami dozującymi. Technika regulacji (sterowania) odpowiada nowym czasom.

Masz pytania?

Napisz koniecznie - odpowiemy.