Dzielarka CALYBRA Piece, maszyny
i urządzenia piekarnicze

Dzielarka CALYBRA

Powrót do listy produktów

Objętościowa dzielarka do ciasta

Calybra to solidna dzielarka wyposażona w delikatny, dwufazowy system dzielenia zapewniający najwyższą dokładność i jakość. Duży zakres wagowy zapewnia elastyczność w przygotowywaniu nowych produktów. Głowica dzieląca wykonana ze stali nierdzewnej wraz z powłoką z technicznego tworzywa sztucznego - dopuszczone do kontaktu z żywnością.
Dzięki systemowi oil free ciasto nie ma kontaktu z olejem dzielącym, a sama dzielarka oraz miejsce ustawienia pozostają czyste.

CALYBRA dostępna jest z wyrzutem frontowym lub bocznym. Dostępne są różne wielkości leja oraz taśmy, tak aby dopasować się do linii produkcyjnej.
Opcjonalny pakiet pamięci daje możliwość zapisania wielu receptur, z programowaną kompensacją objętości dla ciasta francuskiego.

ZALETY w skrócie:
Do każdego rodzaju ciasta w tym ciastek i produktów bezglutenowych.  
Ekran dotykowy z licznikiem sztuk i automatycznym wyłączaniem.  
Łatwa regulacja ciśnienia dzielenia.  
Higieniczna i łatwa w utrzymaniu czystości.  
Wydajność godzinowa do 3000 sztuk.  
Spełnia najnowsze normy CE i EMC.

Dzielarki do chleba ARTEZEN

Masz pytania?

Napisz koniecznie - odpowiemy.