Aktualności
Aktualności
Lista artykułów
Piece obrotowe MIWE po raz 11. na festiwalu Pol'and'Rock
Pol'and'Rock festiwal 2024 coraz bliżej.
Zobacz artykułNasz nowy praktykant. Karoline z Ekwadoru.
Ekologia w piekarni. Moda czy konieczność?
Właściciele piekarni coraz częściej dostrzegają potrzebę zmian inwestycyjnych z uwzględnieniem aspektu proekologicznego.
Zobacz artykułPrzedstawiamy firmę FERNETO
Firma GETH, wychodząc naprzeciw potrzebom rynku, włączyła do swojej oferty urządzenia piekarnicze i cukiernicze z zakresu miesienia, ubijania, wałkowania i formowania marki FERNETO.
Zobacz artykułSzkolenie w zakresie chłodnictwa
Na początku kwietnia 2024 odbyło się w naszej firmie szkolenie z zakresu technologii wydłużenia fermentacji z wykorzystaniem szafy chłodniczo-garowniczej MIWE GVAS.
Dobrych świąt w radości i pokoju!
System krojąco-pakujący DOVAINA. Testy.
21 marca odbyły się testy systemu krojąco-pakującego DOVAINA.
Zobacz artykułNiemiecka prasa o inwestycji w polskim zakładzie piekarskim
W najnowszym wydaniu niemieckiego pisma branżowego Brot und Backwaren 01/2024 ukazał się, przy naszej współpracy, ciekawy artykuł na temat instalacji w Piekarni Cukierni B&J Jarzębińscy.
Zobacz artykuł