Manualny system załadowczy ARIA Piece, maszyny
i urządzenia piekarnicze

Manualny system załadowczy ARIA

Powrót do listy produktów

Ręczny system załadowczo/wyładowczy

- montowany przy piecu, system jazdy góra/dół wspomagany przez przeciwwagi
- przesuwanie aparatu załadowczego góra dół i blokowanie na odpowiedniej wysokości komory,
- przesuwanie aparatu wrzutowego/taśmy prawo lewo na konstrukcji wózka do jazdy pionowej
- minimalna wysokość komory: 500 mm
- szerokość półek w piecu 600/1200/1800 mm
- głębokość komory 1600/2000/2400 max 3300 mm
- szerokość taśmy załadowczej 590 lub 880 mm
- załadunek komory o szerokości 1800 mm na 2 lub 3 wsady
- parkowanie systemu na wysokości okapu lub wyżej
- Ergonomiczne pokrętło zwalniające
- Regulowane odstępy między półkami
- Przemysłowa przekładnia
- Umożliwia załadowanie i rozładowanie chleba
- wszystkie części mające styczność z parą wylotową są wykonane z aluminium

 

W ofercie również prosty system wspomagający załadunek i wypiek, przystosowany do każdego rodzaju pieca. Szerokość aparatu wrzutowego 60 lub 90 cm.

aria_2

Masz pytania?

Napisz koniecznie - odpowiemy.