Systemy fermentacji chlebowej Isernhager«

Korzyści:
1. Mniej pracy: trwałość kwasu aż do jednego tygodnia tylko przy jednorazowym przygotowaniu.  To oszczędza wiele czasu.
2. Parametry gotowego kwasu: wartość pH, kwasowość, temperatura, pozostają  na stałym poziomie od pierwszego do ostatniego dnia. Zapewnia to powtarzalność wypieków i tym samym zadowolonych klientów.  Wasi Klienci kupują Wasz chleb,  ponieważ się przyzwyczaili.
3. Niższe koszty energii dzięki rezygnacji z  chłodzenia i ogrzewania urządzenia.
4. Oszczędność mąki: do 50% mąki na porcję możecie zastąpić chlebem.
5. Łatwość: mieszalnik i nóż mechaniczny ułatwiają Waszą pracę. Rozdrabniane są całe bochenki chleba.
6. Zaufanie klientów: tradycja, smak wiążą Klienta z Waszą piekarnią, budują zaufanie.
7. Oszczędność miejsca: system rurociągów i wydajne pompy pozwalają na ustawienie urządzeń w pomieszczeniach pomocniczych. Zaczyn pompowany jest bezpośrednio do punktu odbioru.
8. Korzystna kombinacja: dzięki zestawieniu dwóch lub więcej urządzeń możecie produkować dowolną ilość kwasu.
9. Wygoda i  higiena: wszystkie urządzenia IsernHäger odpowiadają wymaganiom sanitarnym. Są łatwe do utrzymania w czystości.
10. Najwyższa technika: urządzenia IsernHäger mogą być zintegrowane  z różnymi systemami dozującymi. Technika regulacji (sterowania) odpowiada nowym czasom.


Udostępnij:

  • grafika