Ubijaczki Escher«

Ubijaczki zarówno dla małych, jak i dużych cukierni.

  1. Modele od: 20 do 160 l
  2. opcja wykonania: w całości ze stali nierdzewnej
  3. silniki o podwyższonej mocy
  4. łatwa obsługa
  5. dogodne serwisowanie
  6. bogaty osprzęt (narzędzia: liść, rózga spirala)
  7. łatwe mocowanie narzędzi systemem bagnetowym (bez potrzeby uzycia narzędzi)



grafika

Wersja PM line

  • modele od 20 do 80 l, ręczne unoszenie kotła za pomocą dźwigni bezstopniowa regulacja prędkości (falownik).
  • zabezpieczenie przed dostępem do kotła podczas ubijania

 

 

 

 

grafika

Wersja PM line professional

  • od 60 do 160 l, mechaniczne unoszenie kotła
  • sterowanie elektroniczne, niektóre wersje wyposażone w falownik

 

 

 

 

 

grafika

Wersja PM D-line - ubijaczka planetarna z podwójnym mieszadłem

  • modele od 120 do 400 l
  • dla dużej rzemieślniczej i przemysłowej produkcji
  • wyjezdny kocioł
  • regulacja kierunku i ilości obrotów mieszadeł - gwarancja równomiernego mieszania, lepsza jakość ciasta
  • ubijaczka nie wymaga oliwienia (mniej przeglądów i napraw)

Szeroki asortyment oprzyrządowania: 

  • nadmuch ciepłego powietrza (dla sprawniejszego rozpuszczania składników)
  • nadmuch zimnego powietrza (dla zwiększenia stopnia napowietrzenia mas)
  • lej załadowczy, dodatkowe króćce
  • ekran dotykowy, możliwość zapisywania receptur

 

 

 


Udostępnij:

  • grafika