Aktualności

  • Usprawnić smażenie tłustoczwartkowe

    Usprawnić smażenie tłustoczwartkowe

    Zdaniem użytkownika smażalnika przelotowego JUFEBA USD, Pana Marcia, kierownika technicznego cukiern...

    Czytaj więcej
  • Seminarium z zakresu technologii prowadzenia kwasów w firmie DIOSNA

    Seminarium z zakresu technologii prowadzenia kwasów w firmie DIOSNA

    W dniach 20-23 czerwca w siedziebie firmy Diosna Isernhager odbyło się szkolenie z zkresu technologi...

    Czytaj więcej
  • ZAPRASZAMY na BAKEPOL - nie może Was tam zabraknąć!

    ZAPRASZAMY na BAKEPOL - nie może Was tam zabraknąć!

    ZAPRASZAMY BAKEPOLw dniach 12-14.09.2019. Kraków jest po raz pierwszy gospodarzem tego wydarz...

    Czytaj więcej
  • Studzenie próżniowe - nowa technologia piekarska

    Studzenie próżniowe - nowa technologia piekarska

    Czym jest studzenie próżniowe? Studzenie próżniowe nie jest kolejną metodą chłodzenia...

    Czytaj więcej
  • grafika

    Usprawnić smażenie tłustoczwartkowe

    Zdaniem użytkownika smażalnika przelotowego JUFEBA...

  • grafika

    Seminarium z zakresu technologii prowadzenia kwasów w firmie DIOSNA

    W dniach 20-23 czerwca w siedziebie firmy Diosna I...

  • grafika

    ZAPRASZAMY na BAKEPOL - nie może Was tam zabraknąć!

    ZAPRASZAMY BAKEPOLw dniach 12-14.09.2019. Krak&oac...

  • grafika

    Studzenie próżniowe - nowa technologia piekarska

    Czym jest studzenie próżniowe? Studzenie p...