Aktualności

  • Studzenie próżniowe - nowa technologia piekarska

    Studzenie próżniowe - nowa technologia piekarska

    Czym jest studzenie próżniowe? Studzenie próżniowe nie jest kolejną metodą chłodzenia...

    Czytaj więcej
  • Międzynarodowe targi piekarstwa IBA 2018

    Międzynarodowe targi piekarstwa IBA 2018

    Serdecznie zapraszamy na zbliżające się wydarzenie branżowe IBA 2018 w Monachium, edytowane co...

    Czytaj więcej
  • Technologia Quick Serve, po prostu szybciej

    Technologia Quick Serve, po prostu szybciej

    Błyskawiczna obsługa w sklepie z przekąskami jest na wagę złota.Z technologią Quick Serve w piecu MI...

    Czytaj więcej
  • Praktyka w firmie GETH

    Praktyka w firmie GETH

    10 lipca rozpoczął swoją praktykę w naszej firmie student z Ghany, Augustine Kyeremanteng. Ró...

    Czytaj więcej
  • grafika

    Studzenie próżniowe - nowa technologia piekarska

    Czym jest studzenie próżniowe? Studzenie p...

  • grafika

    Międzynarodowe targi piekarstwa IBA 2018

    Serdecznie zapraszamy na zbliżające się wydarzenie...

  • grafika

    Technologia Quick Serve, po prostu szybciej

    Błyskawiczna obsługa w sklepie z przekąskami jest...

  • grafika

    Praktyka w firmie GETH

    10 lipca rozpoczął swoją praktykę w naszej firmie...