Aktualności

  • Praktyka w firmie GETH

    Praktyka w firmie GETH

    10 lipca rozpoczął swoją praktykę w naszej firmie student z Ghany, Augustine Kyeremanteng. Ró...

    Czytaj więcej
  • Technologia Quick Serve, po prostu szybciej

    Technologia Quick Serve, po prostu szybciej

    Błyskawiczna obsługa w sklepie z przekąskami jest na wagę złota.Z technologią Quick Serve w piecu MI...

    Czytaj więcej
  • Studzenie próżniowe - nowa technologia piekarska

    Studzenie próżniowe - nowa technologia piekarska

    Czym jest studzenie próżniowe? Studzenie próżniowe nie jest kolejną metodą chłodzenia...

    Czytaj więcej
  • MIWE LBC - live baking center - nowoczesne centrum szkoleniowe

    MIWE LBC - live baking center - nowoczesne centrum szkoleniowe

    Wiosną 2017 r. ruszyła budowa MIWE LBC - live baking center w Arnstein, które ma byś otwarte...

    Czytaj więcej
  • grafika

    Praktyka w firmie GETH

    10 lipca rozpoczął swoją praktykę w naszej firmie...

  • grafika

    Technologia Quick Serve, po prostu szybciej

    Błyskawiczna obsługa w sklepie z przekąskami jest...

  • grafika

    Studzenie próżniowe - nowa technologia piekarska

    Czym jest studzenie próżniowe? Studzenie p...

  • grafika

    MIWE LBC - live baking center - nowoczesne centrum szkoleniowe

    Wiosną 2017 r. ruszyła budowa MIWE LBC - live baki...