miesiarki do ciasta

Miesiarki spiralne

Przeznaczenie: uniwersalny system miesienia, sprawdza się w miesieniu wszystkich rodzajów ciasta (ciasta pszenne- trudne w miesieniu, ciasta mieszane, oraz ciasta ciężkie z mąki żytniej)
Mieszadło: spiralna forma zapewnia dużą powierzchnię roboczą, zasięg od ściany dzieży aż po jej środek, dzięki czemu dba o równomierne napowietrzanie ciasta i jego intensywne miesienie. Spiralny system miesienia wspierany jest dodatkowo przez odpowiednio dobrany stosunek ilości obrotów dzieży i spirali.

Mikser z narzędziami wymiennymi

System multifunkcjonalny, przeznaczony do dużych cukierni (ubijania dużych ilości mas), w których jednocześnie miesione jest ciasto.

Miesiarki Wendelkneter

Dla dużych rzemieślniczych i przemysłowych piekarni. Idealnie jednolite i szczególnie szybkie mieszanie surowców. 
Nowe opracowanie mieszadła umożliwia proces miesienia również małych ilości ciasta.