Dzielarki rzemieślnicze«

Fortuna półautomat "od dziesiątków lat nie do zastąpienia"

Solidne wykonanie połączone z systemem ciągłego smarowania gwarantują długą eksploatację. Fortuna półautomat łączy precyzję mechanicznego procesu dzielenia i zaokraglania kęsów z delikatnością przypominającą obróbkę ręczną.Dzięki automatycznemu podnoszeniu talerza dzielącego kęsy ciasta uzyskują optymalna przestrzeń niezbędną do rozrostu.

Atuty:
1. automatyczne smarowanie, elementy przekładni pracują cały czas w oleju, stąd cicha praca
2. wykorzystywany również jako dzielarka
3. kompaktowa budowa
4. efekt perfekcyjnych kęsów wysokich i okrągłych
5. niskie zużycie energii
6. otwieranie systemu dzielącego na lewą lub prawą stronę - łatwe czyszczenie


Fortuna automat - klasyczne urządzenie wpisane w klimat każdej piekarni.


Optymalne dostosowanie wagi kęsa do konsystencji ciasta powoduje, że urządzenie świetnie zaokrągla nawet ciasta garowane. Solidna konstrukcja, łatwa obsługa.


Atuty:
1. Szczególnie stabilna i solidna budowa.
2. Szybką obsługa za pomocą jednej ręki.
3. Równomierny podział ciast miękkich i sztywnych, młodych i garowanych, regulowany docisk
4. Optymalny efekt zaokrąglania, dzięki dostosowaniu wagi kęsa do jakości ciasta
5. Opcja wyłączania zaokrąglania, tryb dzielenia
6. Automatyczne smarowanie


Udostępnij:

  • grafika